Kiipeilyretki 
luonnon helmaan  on ihana tapa viettää  tiimipäivää. Asiantuntevan ohjaajan opastuksella kiipeily on turvallinen ja hauska tapa viettää aikaa yhdessä – aiempaa kiipeilykokemusta ei tarvita.  Kiipeily sopii kaiken ikäisille ja kokoisille, jokainen kiipeilee omien taitojensa ja rajojensa mukaisesti. Itsensä voittamisesta työkavereiden tsemppauksella riittää muisteltavaa vielä pitkän ajan jälkeen.

Touko- syyskuussa järjestämme kalliokiipeilyretkiä esimerkiksi Kirkkonummella Kauhalan purolaaksossa. Paikka on ihanteellinen tiimipäivälle, sillä kiipeilyn ohella voi nauttia luonnon rauhasta ja  lintujen laulusta. Kiipeilyretkiä järjestämme sekä  pienille että  suuremmille ryhmille. Aikaa kiipeilylliselle iltapäivälle varataan 2-4 tuntia  ryhmän koon ja tarpeiden mukaan.

Talvipäivän tiimiaktiviteetiksi tarjoamme ohjattuja kiipeilyelämyksiä Pirunkallion jääputouksella, Helsingissä. Asiantuntevan ohjaajan opastuksella jääkiipeilyä pääsee kokeilemaan turvallisessa ympäristössä. Tarjoamme myös lämmintä mehua ja grillin käyttöönne, joten kiipeilyn ohella voi nauttia eväitä.

Kiipeilykoulutukset ja kiipeilymatkat ovat myös räätälöitävissä yritysryhmille. Lisäksi köysitoimintaan liittyvät seikkailutapahtumat ovat vahvaa osaamisaluettamme. 

Ole rohkeasti yhteydessä  outofoffice@adventurepartners.fi, niin räätälöimme ikimuistoisen kiipeilyllisen elämyksen juuri teille.